Nilfisk One – støvsugerserien som tager hensyn til fremtidens bolig


03-09-2015 10:51

Nilfisk One er kompakt og nem at opbevare, uden der er gået på kompromis med styrke, manøvredygtighed eller design.

 
 

Boliger i dag bliver mindre og mindre, hvilket betyder, at plads til opbevaring også bliver mindre. Derfor har Nilfisk designet støvsugerserien One, som tager hensyn til udfordringer med mangel på opbevaring. Støvsugerseriens lille størrelse samt den medfølgende strop til slangen giver færre opbevaringsudfordringer.

One støvsugerne har en helt fantastisk sugestyrke og støvopsamlingsevne, som ellers kun opleves ved større støvsugere, og du vil på denne måde spare tid, når du bruger støvsugeren. Du kan nemt og hurtigt justere sugestyrken, så den passer til netop din rengøringsopgave. Derudover har støvsugerne indbyggede specialmundstykker til rengøring af forskellige overflader samt en støvindikator, som fortæller, hvornår det er tid til at skifte støvpose. Rengøring af dit hjem bliver ikke nemmere.

Sammenlignet med en 1550 W støvsuger, burger One (700 W) kun 50 % strømenergi men til same ydeevne. Dette gør One til et økonomisk valg. Der findes 7 modeller i 6 forskellige farver at vælge imellem.

Produktdetaljer:

  • Opbevaring – Intet problem!  Rul slangen om støvsugeren og spænd stroppen
  • Lille og handy – stor manøvredygtighed
  • Effektiv rengøring – topkarakteren A på hårde gulve og et flot C på gulvtæpper
  • Energibesparende – får topkarakteren på A i energiforbrug

 

​