Nilfisk bedst i test


20-04-2016 13:15

Nilfisk E 145.3-10 højtryksrenser er bedst i test.

Gør Det Selv foretog i 7. udgave af magasinet en test af 8 forskellige højtryksrensere, hvor Nilfisk E 145.3-10 indtog en flot 1. plads.
Gør Det Selv skriver om Nilfisk E 145.3-10 højtryksrenser:

Helt suveræn maskine, som er nem at betjene
Vi kunne ikke finde nogle svage punkter ved denne maskine. Alt er i robuste materialer og oser af kvalitet. Det medfølgende udstyr har egne pladser på maskinen, så det altid er lige ved hånden. Fint! Og Nilfisk højtryksrenseren løser alle opgaverne uden forbehold. Pistolgreb og spulerør er gode at holde på og nemme at koble sammen. Og den medfølgende terrasserenser Patio Plus er meget effektiv.

Al betjening foregår let og intuitivt. Og det er en stærk maskine med 145 bars tryk, så vær forsigtig, hvis det er sarte, malede overflader, du skal rense. Sæbebeholderen monteres for enden af strålerøret og giver en lidt ”næsetung” balance.

Maskinen er tung (næsten 20 kg), men det betyder også, at den står klippefast under brug, selv når der trækkes i slangerne. Og skal den løftes, er den udstyret med gode håndtag i bund og top, der sørger for god vægtfordeling og skåner ryggen.

Skal maskinen pakkes væk, kan den slås sammen, så den intet fylder. Slangeholderen er udstyret med en smart føringsbøjle, der holder styr på slangen.


Læs hele testen her, hvor du også kan se, hvem Nilfisk E 145.3-10 vandt over i testen.

Læs mere om Nilfisk E 145.3-10 her.