Select støvsuger serien sikrer hjemmet mod allergi-problemer


01-08-2015 09:00

Nu kan man ånde lettet op, selv om allergifremkaldende støvpartikler, dyrehår og pollen finder vej til hjemmet.  Nilfisk Select serien, der fås i modellerne Classic, Comfort og Superior, har teknologien til at sikre et trygt indeklima. De kompakte støvsugere har den høje sugestyrke, der sammen med effektive allergifiltre af typen HEPA 13 og 14 sætter en ny standard for rengøring.
 
​​​Nilfisk Select - 4 modeller

Vi har taget alle vores erfaringer fra mere end 100 års udviklingsarbejde og det bedste fra vores top designs, og skabt denne model som indeholder alt, hvad du kan forvente af en kvalitetsstøvsuger fra Nilfisk.

Højt ydende og energibesparende
Designet er elegant og skandinavisk, og den højt ydende A-mærkede 750 W motor sørger for, at rengøringen sker med et lavere energiforbrug end for tilsvarende støvsugere på markedet. Med den driftssikkerhed og lange levetid, der kendetegner Nilfisk.
 
Med blot 69 dB(A) er motorens støjniveau meget lavt. Samtidig betyder fordele som håndtaget med fjernbetjening af sugestyrke og tænd/sluk, teleskoprøret, 3 ekstra mundstykker lige ved hånden og hele 8 meter ledning - at Select serien er brugervenlig i enhver situation. Desuden er der 5 års garanti på alle modeller.

Effektiv på alle overflader
Nilfisk Select seriens kraftige sugestyrke i mundstykket betyder, at rengøringen af hårde gulve er testet til klasse A, mens støvsugningen af tæpper er i klasse C. Bløde gummibelagte hjul skåner gulvene, støvsugerne er lette at ’parkere’ - og indikatorer viser tydeligt, hvornår der skal skiftes pose eller filter.

HEPA 13 og 14 filtre sikrer indeklimaet
Det effektive Nilfisk HEPA 13 - High Efficiency Particulate Air - allergifilter er standard i Select serien. Filtret tilbageholder 99,995% af alle partikler og allergener helt ned til størrelsen 0,3 µm. Dermed er luften, der kommer ud af støvsugeren, renere end normal luft i atmosfæren. Partiklerne bliver i maskinen, som er helt tæt.
Ønsker man den ultimative rengøring i sit hjem, kan man tilkøbe det avancerede Nilfisk HEPA 14 filter, der højest slipper 5 mikroskopiske partikler igennem pr. liter luft.

Læs mere om den nye Select serie i folderen her - klik her.

Nilfisk Select fås i 4 farver og forhandles af hvidevarebutikker over hele landet.
Oplysning om pris eller nærmeste forhandler, kontakt  Kundeservice, tlf. 43 23 40 50.


Nilfisk Select sikrer hjemmet mod allergi-problemer