Multi våd-/tørsugere


20-11-2013 00:00

Nilfisk Multi 20 og Multi 30

Multi våd-/tørsugere er til rengøringsopgaver både inden- og udendørs. De er velegnet til hjemmet, bilen, værkstedet og for hobbyfolket, der ønsker en støvsuger til opsugning af vand, nedfaldne blade og andet groft snavs. Der er tale om våd-/tørsugere, hvor der ikke er gået på kompromis med ydeevne og brugervenlighed. 
 


Multi serien består af flere modeller med flere forskellige egenskaber - fælles for alle Multi støvsugerne er:

 Blow function   Blæse-funktion. Det er nu slut med at bruge en halv dag på at blæse din gummibåd op - nu tager det kun cirka 20 sekunder - takket være den automatiske blæse-funktion.
   

 

     
    Push&Clean. Det eksklusive semiautomatiske filterrensesystem Push&Clean findes på alle Multi støvsugerne - du behøver blot at trykke på en knap og filteret renses på få sekunder.
     
    Quick Park funktionen betyder, at du hurtigt og nemt kan placere og opbevare forlængerrør i en unik og specialdesignet holder på støvsugeren.
     
   

Wet & dry filter. Hvis det skulle ske at du har brug for at suge vand op fra din kælder, så klarer Multi støvsugerne også det - anvender samme filter til både våd og tørt snavs.

T modellerne er udstyret med stik således at du kan tilkoble dit el-værktøj. Støvsugeren starter og stopper automatisk, når el-værktøjet tændes og slukkes.

Læs mere om våd-/tørsugere her.

Multi våd-/tørsugerne fås blandt andet i byggemarkeder og gør-det-selv butikker. Nærmere info fås på tlf. 72 18 21 20.