Handy støvsugere - gør bare livet lidt nemmere…


06-09-2012 00:00

De fleste har prøvet, at køkkengulvet er fyldt med cornflakes eller havregryn efter morgenmaden - og man orker ikke at slæbe støvsugeren frem. De fleste med hus med trapper synes også det er besværligt at slæbe støvsugeren op og ned. Rengøringen skal helst være noget, der er overstået i en fart med brug af så lidt kræfter som muligt og det flotteste resultat. I 2009 kom Nilfisk med svaret på dette - nemlig håndstøvsugerne Handy og de såkaldte stickvacs Handy 2-in-1. Støvsugerne er siden blevet et ”must have” til hurtig og nem rengøring i mange hjem. Nu lancerer Nilfisk en ny generation af Handy med endnu flere unikke features.

 

           

 

Nilfisk Handy støvsugerne kan ikke erstatte den traditionelle støvsuger, men er en uundværlig hjælpende hånd til den såkaldte "ekspres" rengøring” - når der lige er noget, der skal væk i en fart. Krummer, fnuller, hår eller andet der ikke ser kønt ud på gulvet eller bordet. Her er Handy støvsugerne ethvert hjems hemmelige våben, der hurtigt kan findes frem. Handy’erne kan bruges på flere måder og mange steder - i stuen, køkkenet eller entréen - på gulvet eller bordet - i skabet eller i skuffen. De kan enten bruges derhjemme eller også i sommerhuset eller i båden. Med genopladelige batterier og helt uden ledning - kan støvsugerne stå frit fremme, altid klar til brug fra ladestationen. Nem og enkel tømning af beholder - ingen brug af pose.

 

       

 

Håndstøvsugere Nilfisk Handy hjælper dig med de små opgaver hurtigt og effektivt. Til sæderne i bilen, hynderne i sofaen eller krummerne på bordet. Nilfisk Handy 2-in-1 er som navnet antyder to maskiner i én - en smart genopladelig stickvac støvsuger. Det lange skaft gør opgaven mere ergonomisk, når krummer skal fjernes under bordet efter middagen eller sand skal fjernes fra bryggersgulvet. Handy 2-in-1 kan deles i 2, så den både fungerer som håndstøvsuger eller som høj støvsuger - frigør blot den håndholdte enhed og brug den eksempelvis på bordet. Den roterende børste i gulvmundstykket på Handy 2-in-1 opfanger let f.eks. hår og krummer fra hårde gulve og tæpper. Det foldbare håndtag betyder nem opbevaring.

 

De nye Handy støvsugerne fås i Basic og Premium-modeller. Basic-modellerne er udstyret med de miljøvenlige NiMH batterier mens Premium-modellerne er udstyret med Lithium batterier, hvilket gør dem endnu stærkere og genopladningen kortere.

Handy fås i farverne Powder og Black. Handy 2-in-1 fås i Powder, Black og Rustic Red. Støvsugerne fås hos førende hvidevarebutikker, støvsugerspecialbutikker, elinstallatører m.m. fra den 1. september.

 

 

Læs mere om Handy støvsugernes mange nye features i brochuren - klik her

For oplysning om pris eller nærmeste forhandler, venligst kontakt Kundeservice på tlf. 43 23 40 50.