Tilbehør

Nilfisk har et bredt udvalg af tilbehør til ethvert rengøringsbehov.

Tilbehør til at holde haven ren...
 
Havemøbler, terrasser, altaner, brosten, cykler og facader kan alle drage fordel af at blive ordentligt rengjort en gang imellem.

 
Med det rigtige tilbehør til din højtryksrenser, er det hurtigt og nemt at rengøre med højtryksrenseren. Det smarte Click & Clean-systemet gør det let at tilslutte de forskellige tilbehør. 
 
Se tilbehør til haven

Tilbehør til rengøring af bilen...
 
Holdes bilen fri for snavs, olie, sod og salt stiger køreglæden, bilens levetid og ikke mindst salgsværdien.
 
Med vores brede sortiment af tilbehør til bilvasken, kan du nå ind i alle de hjørne og kroge, som vaskehallen ikke kan. Tilbehøret kan selvfølgelig også bruges til campingvogne, motorcykler, cykler, trailere og meget andet 
 
Se tilbehør til bilen 
 
Tilbehør til taget...
 
Med Roof Cleaneren får du en effektiv og nem gør-det-selv løsning til rengøring af dit tag.
 
Rengøringen af dit tag vil efterlade det pænt og uden belægninger, der holder på fugt og giver et dårligt visuelt indtryk. Roof Cleaneren kobles til højtryksrenseren og det specialudviklet rengøringsmiddel lægges ud over taget.....derefter klarer vejr og vind resten!! Gentager du behandlingen, får du et rigtig flot resultatet. 
 
Læs mere om Roof Cleaner 
 
Tilbehør til terrassen...
 
Patio Plus terrassevaskeren er en effektiv metode til fjernelse af genstridigt skidt, alger, mos el.lign.
 
Baseret på et roterende dyse-koncept, kan Patio Plus rengøre overflader som f.eks. træ- eller fliseterrasser, husmure, træværk eller stakit - meget hurtigere og nemmere end traditionel højtryksrensning. 
 
Læs mere om Patio Plus terrassevasker