Power Patio terrassevasker


 
Rengør terrassen - hurtigt, effektivt og nemt
 
 
Traditionel højtryksrensning er en effektiv og miljøvenlige måde at rengøre fedtede glatte overflader på, men med Power Patio terrassevasker bliver rengøringsprocessen hurtigere, nemmere og langt mere effektiv.

 
Man undgår tilbagesprøjt af beskidt vand på mure, fliser eller brugeren selv p.g.a. Power Patio'ens skjold. Placeringen af de roterende dyser indeni mundstykket er også årsagen til, at du med en Power Patio undgår "striber" på dine fliser, men får en mere ensartet rengøringsoverflade. Terrassevaskeren passer til Nilfisk's koblingssystemer, og kan derfor anvendes på alle Nilfisk højtryksrensere.

Ved rengøring af terrassefliserne eller andre gangarealer, start med at feje blade og andet løst snavs væk. Vurder det samlede areal og afgør, hvilken vej vandet skal løbe for at nå den nærmeste rist eller lignede. Monter Power Patio'en på spulehåndtaget og start i det fjerneste hjørne. På den måde er du sikker på, at det snavsede vand ikke løber hen over de rengjorte overflader.

Hvis dine fliser er meget snavsede, opnår du det bedste resultat, ved at starte med at sætte ”fliserne i blød”. Sprøjt f.eks. Nilfisk Wood & Stone Cleaner ud på fliserne. Dette gøres med en Skumprayer. Vent nogle minutter inden snavsen spules af - enzymerne i sæben skal have lidt tid til opløse snavset. Skummet må dog ikke tørre ind, så læg derfor ikke mere ud end du kan nå at rengøre. Skumsprayer følger som standard på de fleste Nilfisk højtryksrenser. 

Nilfisk Power Patio har medfølgende 2 dyser til ekstra genstrdig snavs.