Multi II

 

Multi II er en opdateret og forbedret version af vores våd-/tørsugere i Multi-serien. Multi II har mange smarte funktioner, så du nemmere og mere effektivt kan rengøre indenfor, men også udenfor huset. Du kan bruge Multi II som støvsuger nr. 2 til alle de grove rengøringsopgaver, som en traditionel støvsuger ikke kan opsuge – i og rundt om huset: ex. til at rengøre bilen, til at støvsuge jord og vand, og til effektivt fjerne støv fra slibemaskinen. Du kan også benytte blæsefunktionen til at blæse nedfaldne blade væk fra terrassen eller til hurtigt at puste gummibåden eller svømmebassinet op.

 

 


Der findes næsten ikke et hjem, som ikke har en traditionel støvsuger. Men bor du i et hus med terrasse og have, er der en god grund til også at investere i en anden type støvsuger til grovere rengøringsopgaver – mere præcist en våd-/tørsuger såsom de nye Nilfisk Multi II.

Multi II findes i flere størrelser og designs, og er det perfekte værktøj til at håndtere de grove opgaver, som en traditionel støvsuger ikke kan klare – ex. hvis der er vand på gulvet, mudder i bryggerset, nedfaldne blade og støv på terrassen, eller træspåner og savsmuld i værkstedet. Multi II er også din bedste ven når bilen eller båden skal forberedes, og når du skal arbejde med ex. slibemaskine eller boremaskine, og du ikke ønsker at have støv og snavs over det hele.
 
 
Dette brugervenlige panel gør det nemt at bruge Multi II.
Flere modeller har den nye innovative og unikke Push&Clean funktion.
 
Bevar ydeevnen med den nye Push&Clean funktion
Som med alle Nilfisk produkter, er Multi II et bevis på dansk designkvalitet med smarte, indbyggede funktioner. Multi II-serien adskiller sig fra de tidligere modeller ved at være udstyret med adskillige smarte detaljer. Som standard vil Multi II selv fortælle dig, når det er tid til at rense filteret. På de fleste modeller er der endda en indbygget innovative og unik Push&Clean function, som gør det muligt let at lade maskinen selv rense filteret, ved at skabe en bølge af lufttryk, som rammer filteret indefra og ud.
Når beholderen er fyldt med snavs eller vand, er det nemt at tømme den. Du åbner blot maskinen, og vender beholderen på hovedet. Multi II kræver ingen støvpose som en traditionel støvsuger, men hvis du synes, det er nemmere med en støvpose ved tørsugning, har du muligheden for at indsætte en fleece støvpose i maskinen. 
 
Ekstra tilbehør giver et væld af muligheder
Multi II kan ikke kun opsuge, men har også en blæsefunktion. Hvis du anbringer slangen i den anden åbning, vil våd-/tørsugeren automatisk blæse, og kan eksempelvis bruges til at blæse blade væk fra havestien, eller sand væk fra fliser.

Hvis du køber et Gør-det-nemt kit, er det også muligt at tilslutte en dyse, som tillader Multi II hurtigt at puste gummibåden op, eller endda også puste havedammen eller luftmadrassen op på meget kort tid. I samme Gør-det-nemt kit medfølger også en adapter til dit el-værktøj, så du – imens du arbejder - slipper for det støv, der kommer når du borer eller sliber. Derudover medfølger også en sugekop, som du kan bruge til tilstoppede afløb.

Tilsvarende har du også muligheden for at tilkøbe et Premium Car kit, som gør det nemt at rengøre alle bilens dele. Du får blandt andet et tyndt, langt gummirør (fugemundstykke), som kan komme ind i alle kroge og hjørner, og effektivt opsuge al snavs og støv. Og med turbomundstykket med indbygget, roterende børster kan du rigtigt komme i dybden med rengøringen af bilmåtterne.


 
Med et Premium Car kit er det supernemt at rengøre eksempelvis bilmåtterne.
 
 
 

 

 

 

 

​​​