Godt indeklima

Hyppig støvsugnig forbedrer indeklimaet

Fornemmelsen af ​​et godt indeklima begynder og slutter med kvaliteten af ​​den omgivende luft....
 
Indeklimaet er usynligt for øjet. Vi føler det mere end vi ser det, og et dårligt klima kan give fysisk ubehag. De mest almindelige gener er hovedpine, træthed og irritation i øjne, næse eller hals.
 
Ofte er det forbigående gener, men ikke nødvendigvis. Allergi og luftvejsproblemer behøver ikke at være medfødte, de kan udvikle sig over tid som følge af vedvarende dårlige miljøpåvirkninger. Og det sker hyppigere end tidligere.

Selv om et dårlig indeklima sjældent skyldes en enkelt faktor alene, er støv uden tvivl en af ​​de største syndere. Fornemmelsen af ​​et godt indeklima begynder og slutter med kvaliteten af ​​den omgivende luft, derfor er effektiv støvsugning første skridt mod et behageligt miljø.

Næste skridt er hyppig ventilation, så gammel luft fjernes og erstattes af frisk luft. Dette klarer en Nilfisk støvsuger naturligvis ikke alene, men behovet for ventilation kan reduceres ved hyppig støvsugning, især hvis du vælger en støvsuger med HEPA filter. Når støvsugeren suger støv op, renser HEPA-filtret den indsugede luft og forhindrer støvpartikler i at blive sendt tilbage i rummet. HEPA-filteret renser så at sige luften - hvilket er en god ting for alle i husstanden. Læs mere om HEPA filtrering her.
 
Nilfisk støvsugerer med HEPA filtre renser luften